U bent hier

Home

Opmerkelijke resultaten:

Een sporter die te veel anabolen had gebruikt waardoor zijn eigen hormoonsysteem nagenoeg stil lag. Toen hij bij mij kwam werd hij door zijn specialist op de been gehouden met zware medicatie in de vorm van hormonen, het was gebleken dat zijn bijnieren niet meer functioneerden. Er was hem gezegd dat hij deze medicijnen de rest van zijn leven moest blijven gebruiken.Na elke behandeling, waarop hij fysiek erg sterk reageerde kon hij precies vertellen wat er in zijn lichaam was veranderd. Na enkele sessies is hij gestopt met zijn medicatie.

Een vrouw met chronisch vermoeidheidssyndroom, overgewicht en diabetes die niet in te stellen was op insuline. Al na de eerste behandeling was haar bloedsuikerspiegel dermate gedaald dat ze ingesteld kon worden op een normale dosis insuline. Na een aantal behandelingen was de vermoeidheid verdwenen en begon ze af te vallen zonder dat ze anders was gaan eten.

Nog een geval van diabetes die moeilijk in te stellen was op insuline, al na een behandeling was haar bloedsuikerspiegel gedaald van bijna 10 tot 6,5.

Een vrouw met zware vermoeidheidsklachten meldde al na één behandeling dat de ergste vermoeidheid was verdwenen.

Een jongen van tien waarvan de moeder was overleden, waarna hij op school en thuis erg druk en agressief was, veranderde na twee behandelingen enorm in zijn gedrag. Van school uit werd aan zijn vader gevraagd wat er met hem gebeurd was omdat hij veel liever en rustiger was.

Een jonge vrouw met duizeligheid, misselijkheid en neiging tot flauwvallen was haar klachten al na drie behandelingen kwijt.